Ovo je prava istina o Severininom dugu koji je od vrijednosti 100.000 eura: Ona ovako spakuje skandalozne afere

  • Admin
  • July 22, 2019
  • Comments Off on Ovo je prava istina o Severininom dugu koji je od vrijednosti 100.000 eura: Ona ovako spakuje skandalozne afere

Pojedini mediji su onda objavili informaciju da se Severina Kojić nije u stanju da plaća ratu za svoj kredit koji je u iznosu od 2.000 eura mjesečno. Zbog toga se  navodno može da se ostane bez stana u tom Zagrebu, ukoliko banka ta aktivira tu hipoteku. Osim toga, navodi se i da je pjevačica nastupa ima sve manje i manje , da pjeva za  te niže honorare, a da dugovi se potpuno nagomilavaju.

 

 

Da je riječ o neistini otkriva pjevačicin cijeli  PR tim. – Ovim putem ovog da vas obaviještavam kako je objavljena informacija u potpunosti i cijelokupno neistinita, te je nastala kao rezultat negativnog medijskog kritika ili publicliteta, na kojem pojedinci kontinuirano rade već neko duže vrijeme – naveo je Severinin PR tim za medije.1998. godine je snimila album „Djevojka sa sela“ koji je, ujedno, i poslednji za produkcijsku kuću Tutico. Naslovna numera je postala himna Hrvatske fudbalske te potpune i cijele reprezentacije.