Ovoliko zapravo Saša Popović plaća žiriju za učešće u Zvezdama Granda, na ovo se oglasila i produkcija

  • Admin
  • June 28, 2019
  • Comments Off on Ovoliko zapravo Saša Popović plaća žiriju za učešće u Zvezdama Granda, na ovo se oglasila i produkcija

Povodom priče da se Grand ispred koga stoji naravno Saša Popović, pjevačica Marija Šerifović imaće plaćeno 150.000 eura za sljedeću sezonu Zvezda Granda. Što je rečenoe u zvaničnom saopštenju. -Reagujući na tekst koji je objavljen na dnevno listu, koji je na svojo naslovnoj strani stavio da visina honorara koji dobije Marij Šerifovič članica žirija u Zvezdama Granda iznosi oko 150.000 eura, tu se radi o apsolutnoj neistini. Nikada nije bilo uslovljavanja od strane nekog dijela žirija, niti se insistira sa nekim posebnim uslovima i zahtjevima.

 

Svi članovi koji se nalaze u žiriju su potpuno ravnopravni u našoj produkciji, te ne postoji nikakvi nerealni zahtjevi, niti od strane žirija niti od strane menadžmenta, visina honorara koji dobije žiri ostaj ene poznat i otome se olako spekuliše u medijima. Ni Marija Šerifović nikada nije imala posebne zahtijeve, niti neke novčane ili bilo kakve druge uslove, u ovom našem nagledanijem takmičenju- poručeno je iz Granda.