Ozloglašane “tatine” sandale su gorući trend za nadolazeće ljeto

  • Admin
  • May 15, 2019
  • Comments Off on Ozloglašane “tatine” sandale su gorući trend za nadolazeće ljeto

SIGURNO SE PITATE ŠTA JE TO ŠTO ĆE BITI ITEKAKO POPULARNO U LJETU KOJE JE PRED NAMA. NE ŽELITE PROMAŠITI SA MODNIM DETALJIMA, PA SE SIGURNO INFORMIŠETE VEĆ SADA. ONO ŠTO MUČI SVAKU ŽENU, JESTE TO ŠTA OBUĆI NA NOGE? ŠTA JE SADA U TRENDU, I ŠTA ĆE VAS IZBACITI KAO MODNU KRALJICU U VAŠEM DRUŠTVU.Slikovni rezultat za MODNA KRALJICANajvjerovatnije biste se prije nekoliko godina baš slatko nasmijale kada bi neko rekao da će sandale na čičak postati modni trend neke 2019 godine, no čini se da je došlo i to vrijeme, ne biste vjerovali, ali je tako. Naime, nakon vladavine “tatinih” tenisica, stigle su i “tatine” sandale, i to u luksuznim verzijama.

Na posljednjim modnim revijama dizajnera poput Guccija, Prade i Anne Sui jedina konkretna obuća koju su modeli na pisti nosili bile su upravo ove sandale, niko nije vjerovao, ali, eto, to se upravo desilo ovoga proljeća.Što je najčudnije, one se i nose uz bijele čarape, što je modni prekršaj broj 1. No i pored toga njihovom neprivlačnom izgledu, ove sandale su itekako udobne te daju odličnu ugodnu podršku stopalima pri jako dugim šetnjama pa bismo ih mogli nazvati “zdravim modnim trendom”.

Ako im odlučite dati priliku, te ih pronosati ovo ljeto, to ne znači da ćete morati izdvojiti 300 ili 400 eura, kao za one s dizajnerskim potpisom, jer su high street trgovine osmislile jednako (ne)privlačne primjerke, koje su baš za svačiji džep.