Policija nije mogla vjerovati šta je čovijek radi svojoj nesrećnoj suprugi

  • Admin
  • June 21, 2019
  • Comments Off on Policija nije mogla vjerovati šta je čovijek radi svojoj nesrećnoj suprugi

 

 

 

Policija uhapsila nasilnika porodice, on je svoju suprugu verbalno i mentalno maltetirao gotovo svaki dan i nije prestajo, dok ga njegova supruga nije prijavila policija. Policija je odma uhapsila ovog čovijeka sa inciijalima Z. P, ovo sve je se dogodila u  Staroj Pazovi.

Danas je policija u Staroj Pazovi uhapsila čovijeka sa incijalima Z. .P koji ima 63 godine, razlog hapšenja je bilo nasilje u porodici , što je saopšteno iz policije.

Po navodima policije, on je osumjičen da je fižički i verbalno napadao šezdesetsedmogodišnju suprugu. Osumnjičenom su odma izrečene obe hitne mjere to jest, privremeno udaljenje iz stana i privremena zabrana kontaktiranja ili bilo kakvog prilaska oštećenoj. Po ovlašćenju nadležnog tužioca sa incijalima Z.P je određeno zadržavanje trenutno od četdeset i osam časova nakon čega će on uz krivičnu prijavu biti saslušan u Osnovnom javnom tužilavštvu u Staroj Pazovi. Nesrećna supruga se konačn može odmoriti od svog nasilnog muža, koji je gotovo svaki dan maltetirao.