Potrebna su samo dva sastojka da se riješite bora i da opustite kožu,svaka žena bi trebala ovo probati!

  • Admin
  • May 11, 2019
  • Comments Off on Potrebna su samo dva sastojka da se riješite bora i da opustite kožu,svaka žena bi trebala ovo probati!

Što si stariji tvoja koža gubi na elastičnosti,ali srećom postoju dva sastojka koja to mogu popraviti odosno spriječiti bore i opustiti kožu.Kombinacija ova dva sastojka daje koži mlađi izgled i čini je lijepšom.

Prvi sastojak o kojem pričamo jesu krastavci.Vitamini koji se nalaze u krastavcima su mnogo zdravi za kožu,ovo je jedan prirodan način za dobru kožu.U krastavcima se nalazi Antioksidansi,vitamini C i K koji uništavaju slobodne radikale koje uzrokuju te bore.Međutim najbitniji sastojak i najbolji koji se nalazi u krastavcima jeste silicijum dioksid koj ise bori protiv bora.Jaja imaju jako puno prednosti,a najbolje od tih jeste zatezanje kože.

Način primjene je jako jednostavan.Prvo krastav presječete na dva dijela nakon toga ogulite jednu polovinu .Oguljeni krastavac nakon toga isjeći na manje polovine .Postaviti to onda u blender i izblendajte.Na kraju vam ostane još samo da dodate bjelance i izmješate sve  to zajedno.Ovu masku da ima dobar efekat potrebno je koristit jedno ili po mogućnosti dva puta dnevno.