Poznata glumica poginula na istom mestu kao i Toše Proeski: Cijeli Balkan plače zbog njenih poslednih reči

  • Admin
  • June 14, 2019
  • Comments Off on Poznata glumica poginula na istom mestu kao i Toše Proeski: Cijeli Balkan plače zbog njenih poslednih reči

Dolores Lambaša jedna poznata balkanska fimska, televizijska i pozorišna glumica bila je na vrhuncu svoje karijere kada se dogodila ova tragična nesreća, ona je izgubila život u svojoj 32 godini života. Dolores se te večeri vraćala iz Beograda za  Zagreb. Njen prvobitni plan bio je da sa svojim kolegom Stojanom Mutavuljem prespava u hotelu u loku, međutim ona se u poslednim trenutku odlučila drugačije odnosno za noću vožnju. Nakon zabave sa svojim prijateljima Dolores i Stojan krenusi prema putu Zagreba 23. oktobra 2013, u 6:45 ujutru, njihov automobil, koji je vozio Matavulj, sudario se sa drugim vozilom.

 

Od siline udarca oba vozila sletela su s puta, a mlada glumica, iako je bila vezana izletela je kroz prozor. “Ja ga nisam prepoznao samo sam pitao jel ti saputnica uredu, a on mi je govorio da je ona teško povređena. Tada sam video da neki leži odma pored njega, on se do nje vratio i kleknuo pokušao je da joj pruži prvu pomoć. U međuvremenu su se neka vozila okolo zaustavila, i vrlo brzo posle toga došla je i Hitna pomoć”, Prepričao je ovu jezivu nesreću vozač automobila sa kojim su se sudarili Dores i Stojan. Glumica čijoj su se lepoti divil mnogi i nazivali je ikonom poginula je te večeri. Njen privatan život konstantno je intrigirao javnost. Naime, Dolores je bila poznata po vezama sa starijim muškarcima, a jedan od njih bio je čuveni glumac Frano Lasić. U poslednjem, neobjavljenom intervjuu, koji je dala za hrvatske medije izjavila je da joj je jedina želja da bude živa i zdrava.