Poznata novinarka svima izjavila što misli: Žene rašire noge i onda kukaju kako su oni žrtve

  • Admin
  • June 20, 2019
  • Comments Off on Poznata novinarka svima izjavila što misli: Žene rašire noge i onda kukaju kako su oni žrtve

Kada je ova novinarka vidjela koliko je njen “brutalni status” bio poznat, novinarka je morala svoj stav objasniti medijima. Od nedavno je poznato da novinarka imenom Deniy Mekalistar koja je iz Sjevern Karolnie na Tviteru je podelill svoje razmišljane o ženama koji se trude da na Instagram slikama, izgledaju zavodljivo, gotovo voeći ljubav sa kamerom. Ona je onda naime i prozivala zbog izigravanja žrtava seksualnog uznemiravanja ili zlostavljanja nakon što su svojim izlgedom a i ponašanjem tako nešto i prizivale.

-Umorna sam od slušanja žena koje se žale da su žrtve, a one su te koje zavode muškarce svojim sjajnim napućenim usnama i nauljenim nogama, napisala je pa nastavila:

-One same biraju da li će imati seks jer su jednostavno previše napaljene da bi se zaustavile, a onda prigovaraju kada ostanu trudne, ponašajući se kao da je to isključivo muška krivica. Hej, znam o čemu pričam”, poručila je novinarka.

Ove njene oštre prozivke na Tviteru su joj zaradile gotovo 4000 lajkova i podiljeni su na više od 700 korisnika, a ispod ove objave osvanule je čak 8500 komentara. Mnogima se ipak nije ni svidjla ova brutalna poruka ove ugledne novinarke.

-Da pojasnim glavnu poruku svog tvita; ja nisam govorila o silovanju. Govorila sam o tome da žene treba da preuzmu odgovornost za ono što svojevoljno rade sa svojim telima. One moraju da prestanu da okrivljuju muškarce za sve. Autonomija je divna i žene bi trebalo da je poseduju, s autonomijom dolazi i odgovornost- ona je to pojasnila za medije ta to svi konačno razume.