Prva izjava Jelene Karleuše nakon finala: Izvrijeđala svoje muzičke kolege zbog načina na koji su glasali

  • Admin
  • June 21, 2019
  • Comments Off on Prva izjava Jelene Karleuše nakon finala: Izvrijeđala svoje muzičke kolege zbog načina na koji su glasali

Godinu dana porbe pevačke je okončano. Još jedna sezona muzičkog takmičenje “Zvezde Granda” je gotov, a u velikom finalu je pobedila Džejla Ramović koja je nastupila pod rednim brojem “1”.

-Nemoguće je reći šta trenutno osećam. Hvala svima koji su od početka bili tu za mene i mom najboljem mentoru Mariji Šerifović- rekla je Džejla koja je jedva skupila snagu da govori. Jedino Jeleni Karleuši je nešto smetalo ona je imala mnogo zameraka i uputila je svojim muzičkim kolegama mnogo uvreda.

Kakvo veče! Veliko finale još jedne sezone “Zvezdi Granda”! Iako sam u poslednjih 6 meseci prošla kroz pravi životni pakao, trudila sam se da budem dobar mentor mojim kandidatima i da pokažem što manje stresa. Čestitam svim mojim kandidatima, a najviše finalistima! Svako od njih je mogao biti pobednik! Po kvalitetu, talentu, lepoti, harizmi ali i glasovima – moj tim je bio bez konkurencije! Čestitam pobednici Džejli Ramović, bravo mala! Čestitam Mariji! Čestitam svim kolegama iz žirija. Ipak, pošto sam uvek bila fer plej i pošto “ne jebem živu silu” kako bi neki rekli, moram da dodam i ovo – Svim onim pevačima koji su sinoć glasali tako što su Džejli davali 12 poena a Milici Čikarić 1 ili 2 ili 0 poručujem da su obični k*rtoni i p*čke- to je bio jedan dio  izjave od Jelene koji je stavila na svoj instagram profil.