Rada Manojlović je se skroz promjenila sebe i svoj lični opis: Folkerka poznata nikako na sebe više ne liči

  • Admin
  • June 30, 2019
  • Comments Off on Rada Manojlović je se skroz promjenila sebe i svoj lični opis: Folkerka poznata nikako na sebe više ne liči

Rada Manojlović je uvijek bila prva kada se govorilo o nekom prirodnom izgledu, i to u njenim godinama. Uvijek je govroila kako joj nikada nije ništa trebalo vještačko, i kako je ona sasvim zadovojlna sa sobom kakva je takva je. Da bar nije nikada insistirala toliko na sebe po tom pitanju, pa bi joj bruka bila manja. I nije rada odma napočetku napravila neku preveliku transformaciju. Ona je to iskusno radila sve polako i jedan po jedan.

Prvo zubi pa malo nos i onda su Radi čini se krenula da povećavaju usne ali i one su se polako počele razvijati. Međutim zadnju fotografiju ku smo vidjeli je predstavila potpunan šok, pjevačica Rada Manojlović je gotovo pa neprepoznatljiiva, neki ljudi na društveni mrežama su se čudili da li se na tim slikama zaista radi o njoj. Transformacija Rade Manojlović je potpuno nevjerovatna kao što možete pogledati na slikama koji su dostupne na njenom instagram profilu.