(RECEPT)Masnoća prljavštine sve moguće mrlje ovo domaćo sredstvo čisti sve dovoljna je kap jedna i bude kao novo!

  • Admin
  • May 6, 2019
  • Comments Off on (RECEPT)Masnoća prljavštine sve moguće mrlje ovo domaćo sredstvo čisti sve dovoljna je kap jedna i bude kao novo!

Zašto bi trošili novac na hemijska sredsta koja svakako ne rade ono što obećavaju.Bolje je ovo domaće sredstvo koje pomaže u uklanjanju nečistoće i masnoće na površinama.Sve potrebno za ovo domaće sredstvo su tri sastojka koji svako od vas ima u domaćinstvu.

 

 

Radi se o sljedećim sastojcima:

-alkohol

-pamučna krpa

-jedna stara četkica za zube

Prvo što uradite jeste da nanesete alkohola na krup,a nakon toga stime oćistite rernu ili nesto sto je zagorjelo.Ako ima jako puno prljaštine uzmite alkohol i prospite po tom prljavom dijelu a nakon toga obrišiti krpom.

Nakon toga pomješati času vode sa sirćetom i sa opla čase votke.To onda dobro izmješati i sipati u bocu sa raspršivačem. Da bi ste dodatno osvježili prostor dodajte malo kapi ulja eukaliptusa.I naravno nemojte zaboravit gumene rukavice.To koristite za čišćenje radnih dijelova.

Ako želite oprati isprskane površine koristite visoko kocentrovan sapun,koristite ga tako što ćete komadiće pomješati dok ne bude kao pasta onda istrljajte površinu i biti će kao novo.