Riječi užasa se šire internetom nakon što je Miki doživio nesreću!

  • Admin
  • May 9, 2019
  • Comments Off on Riječi užasa se šire internetom nakon što je Miki doživio nesreću!

Bivši učesnik zadruge Miki Đuričić jutros je oko 5:45 sati imao strašnu saobraćajnu nesreću na mjestu Obreže blizu Pećinaca gdje prema srbskim medijama nezvanično zaspao za volanom.

Prošli učesnik rijalitija “Zadruga”sam se je danas oglasio sa bolničke postelje. Ono što je dosad poznato jeste da je slomio sam karličnu kost i to na dva mjesta kako kaže sam dobro podnosi i dobro se osječa nema nikakve preteške ozlijede.”Zaspao sam na jedan trenutak vraćajuči se iz Šabca i nakon toga sam sletio i udario u jednu ćupriju!Hvala dragom bogu nisam toliko ozlijeđen mogle je to proći mnogo lošije.Ne brinite se biću dobro-kazao je Miki. Vijesti o nesreči Đuričićevoj nesreči su stvarno odazvali buru komentara na mrežama društvenim, to su bili većinom gledaoci popularnog TV formata oni su tvrdili da je taj udes javna kazna radi odnosa sa Nadeždom BIljić,taj odnos se desio prošle godine za Uskrs.

Na te vijesti ovakvi su bili komentari”Koje gluposti pišete bože dragi”,”To je kazna” i jos mnogobrojne takve komentare.