Seljančuro, ja ti sve dajem, mogu raditi sta hoću stobom: Jelena je ovako vređala svoju dugogodišnju spremačicu

  • Admin
  • June 20, 2019
  • Comments Off on Seljančuro, ja ti sve dajem, mogu raditi sta hoću stobom: Jelena je ovako vređala svoju dugogodišnju spremačicu

U posledne vreme je Jelena Karleuša pokazala u javnosti svoje bahato lice, a da ni u kući nije puno bolja, saznali smo od njene jedne dugogodišnje spremačice i dadilje njene dedice.

– Punih deset godina sam radila u porodici Karleuša-Tošić. Došla sam kao dadilja, a onda sam tokom godina postala i kućna pomoćnica. Atina je imala osam meseci kad sam počela da se brinem o njoj, a onda se rodila i Nika, pa sam nastavila da čuvam obe. Kako nisam mogla sama, dovela sam i moju sestru Kaju i zajedno smo vodile računa o porodici. Jelenina majka Divna, koju sam uvek cenila i poštovala, preporučila me je kod Jelene. Ja i moja sestra smo mnogo voljele kćerke od Jelene , jedino nam je to žao što ih više ne viđamo. Ali kada su počeli one afere sa fudbalerom od januara. Sve je Karleuša istresala na nas ko da smo ja i moja sestra krive za  sve, kroz suze i plač Ver Horvat, je nedavno dala otkaz Karleuši.

Detaljno je ona opisala kako je morala trpeti uvrede od pevačice:

– U poslednje vreme sve je bilo problem. Ako nisu raspoloženi, sve se prebacivalo na nas. Njeno nepoštovanje je prevazilazilo svaku meru. Znale smo svoje mesto, ali nismo htele da budemo robovi zbog njenog lošeg ponašanja. Bilo je mnogo grubih reči od njenje strane pogotov kada mi je rekla ovo: “Ja kad nekog plaćam, ako mi se ne svidi šta radi, kažem m’rš u pi*ku materinu.“ Na kraju ja i moja sestra to nismo mogli više trpeti i morali smo dati otkaz.