Šešelj je bio član zemunskog klana, on je trežio da ubiju Đinđića! Bivši sef kiminalističke policije otkriva sve tajne

  • Admin
  • June 20, 2019
  • Comments Off on Šešelj je bio član zemunskog klana, on je trežio da ubiju Đinđića! Bivši sef kiminalističke policije otkriva sve tajne

Radoljub Milović, penzionisani načelnik Uprave kiminalističke policije Srbije u interviju za Krik i NIN govorio je o lider SRS Vojislavu Šešelju kao od jednom od vaskrskih “zemunaca”, a i dotakoe je se i verbalnih napada koje je Šešelj izjavljivao prema njemu.

Milov je najviše rekao da je za očekivati od Šešelje da ga napadne, sa obzirom na to skim je od sarađivao, sa pripadnicima zemunskog klana:

– Mene sve ovo vraća u daleke devedesete kad smo svi ćutali na neke ogavne izjave tih polupolitičara koji su mahali pištoljima na beogradskim ulicama, budili agresivnost, slali omladinu u rat, crtali nove granice na Balkanu, a nisu imali ni ideju, ni predstavu šta će sutra da se desi kad prođe taj krvavi rat. Ja i Šešelj lične sukobe nemamo. Napadao je me samo zbog mog profesionalnog rada tokom kojeg  sam ja utvrdio njegovu umešanost u ova dešavanja i u ubistvu Đinđića- rekao je Milović. On i dalje tvrdi da je lider radikala ustvari član zemunskog klana.

– Osnovano tvrdim da je Šešelj veoma aktivan član zemunskog klana. Svedoci saradnici Suvajdžić i Vukojević govorili su o Šešelju. Materijalni interes je kod Šešelja bio preovlađujući, kada sagledamo izjave tih svedoka. Suvajdžić je nosio u opštinu Zemun 20.000 evra za porodicu Šešelja. Vukojević decidirano navodi da je Šešelj u više navrata primio u ime Srpske radikalne stranke od vođe „zemunaca“ Dušana Spasojevića 200.000 do 300.000 evra- Milović tvrdi i dalje navodi da je siguran da je Vojislav Šešelj insistirao na ubistvo Zorana Đinđića. “Ja sam mnoge optužbe dobio od tih ljudi, ali žasto bi ja falsifikovo nešto ako sam ja iznudio taj iskaz?”