Skinula je se Brena u kupaći kostim pa je onda legla pored bazena: Sada je ova fotka uzdrmala Instagram

  • Admin
  • July 4, 2019
  • Comments Off on Skinula je se Brena u kupaći kostim pa je onda legla pored bazena: Sada je ova fotka uzdrmala Instagram

Mlade zvijezde vole da se pohvale o svojim linijom i oblinama na društvenim mrežama. Kada otputujete na egzotične destinacije, neizostavvne su fotografije u kupaćem kostimima. Međutim gledaoci svoje starije kolegice mogu samo da zavide na njenom fantastičnom izgledu i njenoj zavidnoj liniji. Ova dama sa srpske estrade je skinula kupaće i mlađa koleginica ne mogu zavidjeti.

 

Pjevačica Neda Ukraden ima gotvo 69 godina, a sudeći po njenim fotografijama ni približno na to ne liču na svoje godine.” Zašto ja ne bih nosila bikini, moje je tijelo sasvim pristjono i izgleda super za godine koje ja imam. Nije mi ono najveći adut, ali ga se i ne moram sramiti” istakla je pjevačica jednom od svojih prilika. Lepa Brena ima punih 59 godina i izgleda veoma negovano i lijepo, Lidija Vukvićev sa 57 godina također može ponosno pokazati svoju figruu bez imalo srama. Osim toga postoji i glumica Mirjana Karanović koja ima 62 godine ona se opušta i sunča u svom bikiniju.