Sloba Radanović odma reagovo kada je Džejla objavila sliku: Svi su se iznenadili sa njegovim komentarom

  • Admin
  • June 27, 2019
  • Comments Off on Sloba Radanović odma reagovo kada je Džejla objavila sliku: Svi su se iznenadili sa njegovim komentarom

Finale ovogodišnjeg “Zvezde Granda” bilo je neizvjesno od samog kraja, jer su dvije favorotkinje Milica Čikarić i Džejla Ramović vodile bitku za to prov mjesto od početka pa do samog kraja. Ali su na kraju ipak žiri i publika bili u jednog stvari saglasni, te su izabali za najbolju pjevačicu godine 17 godišnju Džejlu, koja je iz Bosne i Hercegovine tačnije iz Goražda.

 

Bura okoo ove njene pobjede se još nije skroz stišala, a i dalje su svi oni koji su navijali za Džejlu i koji su nas podržavali tokom cijelog takmičenje pišu komentare puno podrške za ovu mladu djevojku. Ona je sve oborila sa nogu sa svojimm talentom. Očigledno je da i Sloba Radanović je prepoznao veliki talenat u njoj. Džejla je nedvano objavila fotografiju iz finala, gdje je Sloba ostavio komentar da je ona zasluženo pobjedila u ovoj sezoni, na šta je se Džejla odma zahvalila i odgovorila sa svojim komentarom.