Što si nas ostavila majko? Majka iz brčkog tri sina i muža ostavila zbog nekog muškarca kojeg je upoznala na Fejsbuku

  • Admin
  • June 27, 2019
  • Comments Off on Što si nas ostavila majko? Majka iz brčkog tri sina i muža ostavila zbog nekog muškarca kojeg je upoznala na Fejsbuku

Iz Brčkog jednog grada u Bosni i Hercegovni stigla je jedna jako tužna priča u kojoj su akteri muž i maloletna djeca. Majka je ostavila troje djece maloljetne i muža za ovog muškarca. Sada se ova porodica nalazi u jako zavidnom položaju dvojica starijih sinova se brinu trenutno o svom bratu koji samo ima dvije godine.

 

Dok sa druge strane nalazi se njihov otac koji svakodnevno lomi leđa jer radi na građevni i želi svojoj djeci pružiti neku budućnost i želi uspijeti da ih prehrani. Jedan mediji je prenosio prič da su dječaci zaplakali kada ih je njihova majka ostavila jer su je oni mnogo volili. Radi se otome da je njihova majka upoznala jednog muškarca na društvenim mrežama, te je poslije toga otišla kod njega u Kakanj kako bi sa njim živjela. Moramo vam napomenuti da se preljube mnogo često dešavaju u današnjem svijetu i da partneri mnogo varaju svoje partnere.