Traži se hitna diskvalifikacija: Organizacija samohranih majki su tražili od Mitrovića da reaguje, “kada izađemo iz rijalitija dobićes svoje..

  • Admin
  • June 29, 2019
  • Comments Off on Traži se hitna diskvalifikacija: Organizacija samohranih majki su tražili od Mitrovića da reaguje, “kada izađemo iz rijalitija dobićes svoje..

Situacija između bišeg para Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić se nikako ne smiruje. U fan grupama koje postoje za “Zadrugu” može se vidjeti svakodnevno oglašavanje od gledaoca, tako i od nekih bivših učesnika rijalitija i opjedina stručna lica. Situacije se nikako ne smiruje između bivših parova Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić.

 

Oni ne mogu da smire svoje strasti i nesuglasice koje redovno postoje među njima, pa stalno koriste gotovo svaku priliku da iznose tako rečeno svoj prljav veš. David je ipak po svima otišao korark dalje pa u tu svrhu koristi i serbi bliske ljude. kao što su recimo Lazar Jeremić, koji je danas tokom nominacije prijetio Aleksandri i spominjao joj šta je svima najbitnije u spoljašnjem svijetu. -Znam šta imaš napolju i gdje te najviše boli, a ja sam uvijek spreman na sve. Blaži nije bio ni David koji je sebi u bradu rekao: -Jebaću ti mater, ali kada izađemo