U dve nesreće danas kod Niša i na Ibarskoj još dvoje mladih ljudih izgubilo je svoj život

  • Admin
  • June 15, 2019
  • Comments Off on U dve nesreće danas kod Niša i na Ibarskoj još dvoje mladih ljudih izgubilo je svoj život

Nove smrti su na druumu: Tragično na Ibarskoj i kod Niša, danas su u dve nesreće poginule dvoje mladih ljudi na srpskim putevima, u nastavku pročitajte o koje dve nesreće se radi i zbog čega su se one dogodile.

U nesreći koja se rano jutros dogodila na Ibarskoj magistrali kod Vreoca, nastradala je jedna devojka (25).

Kako prenosi RTS, oko četiri sata ujutro došlo je do direktnog sudara putničkog i teretnog vozila.

Također je se dogodila još jedna teška nesreća na Ibarskoj, gde je po svim navodima vozač pobegao

Kod teške nesreće na Ibarskoj gde je vozač pobegao Saobraćaj je na ovoj deonici puta  preusmeren, a uviđaj je trenutno u toku.To, nažalost, nije bila jedinai zadnja tragična nesreća na srpkim putevima koja se dogodila danas, nakon što nam je juče bio “crni petak” sa šest smrtnih žrtava.

Od početka godine bilo je 200 smrtnih slučajeva na putevima u Srbiji! Na regionalnom putu Niš – Gadžin Han, kod sela Ličje, dogodila se još jedna saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo mladić A.S (26), javljaju “Večernje novosti”. Nesreća je se dogodila kada je oko 11 časova automobil izleteo sa kolovoza na putu Semče-Ravna Dubrava i potpuno prevrnuo se. Na licu mesta intervenisali su vatrogasci, koji su satima vadili telo nesrećnika. Vatrogasci i Hitna pomoć je odma intervensila na ovom kolovozu, nakon mnogih sati uspeli su izvući telo od jednog nesrećnika. Saobraćaj je u tom periodu bio zatvoren, odnosno bio je preusmeren na bočnu stranu, što je dovelo do velikog zastoja.