U Nišu došlo do hapšenja zbog šest kilograma marihuane

  • Admin
  • June 17, 2019
  • Comments Off on U Nišu došlo do hapšenja zbog šest kilograma marihuane

Policija u Nišu je uspela uhvatiti muškarca sa inicijalim M.A koji je u svom automobilu marke pežo prevozio šest kilograma marihuane, teške droge, policija je nakon toga uhapsila muškarca i odredila mu privremeni pritvor od 48 časova gde će dobiti i krivičnu prijavio. Sumnja se da je on prenosio i prodavao ovu drogu, u nastavku teksta možete pročitati detalje ovog slučaja:

 

Policija u Nišu, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, je zaplenila šest kilograma marihuane i onda uhapsila muškarca sa inicijalima M. A. (1966) iz Prizrena, zbog postojanje sumnje da je on izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i prodaja kao i stavljanja u promet ovu opojnu drogu. Vozilo koje je marke “pežo”, koji su upravljali osumnjačeni, policija je zaustavila na izlazu iz Niša. Pregledom ovog vozila policijski službenici su u prtlljažniku, u prosotru koji je usvari rezervisan a rezervni točak pronašli šest paketa marihuane od kojih je svkai bio težak jedan kilogram.

 

Po nalogu VIšeg javnog tužilavštva u Nišu M. A. je određeno privremeno zadržavanje do četdeset i osam časova i on će uz krivičnu prijavu, biti i preved tužiocu. Policija je igrom slučaja naredila pregled ovog automobila marke “pežo” , u kojem su u prostoru koji je rezervisan za rezervnu gumu pronašli marihuanu, koji su nakon toga zaplenuli i pritvorili muškarca koji je ovu drogu prevozio, da li je on samo prevozilac ili je i prodavao ovu drugu zasada je nejasno. Muškarac je trenutno priveden u privremeni zatvor za 48 časova gde, čeka krivičnu prijavu i gde će nakon toga biti priveden tužiocu ovog slučaja.