U prvoj rundi ću nokautirati Arkanovog sina kao što sam i ostale Srbe: Borba Veljke i Haradinajevog borca

  • Admin
  • June 9, 2019
  • Comments Off on U prvoj rundi ću nokautirati Arkanovog sina kao što sam i ostale Srbe: Borba Veljke i Haradinajevog borca

Petrit Mazerkaj je spreman za meč protiv Ražnatovića, ali on ne želi da to bude u Beogradu. Sprski Bokser Veljko Ražnatović trebao bi da ima meč protiv Petrita Mazerkaja, albanskog boksera iz južne srpske pokrajine Kosovo, koji je inače ljubimac Ramuža Haradinaja.

Ovo će biti najveći meč na Kosovu kako prenosi mediji, najveći meč u karijeri Mazerkaja, jer se on suočava sa Arkanovim sinom, on je do sada zabiležio 17 pobeda i 13 nokauta, i nema nijedan poraz. Mediji također prenose da je Veljko Ražnatović sam tražio meč protiv Mazerkaja, on je njemu prema navodima medija poslao pismo u kojem je ponudio meč. Za sada se tačno ne zna gdje bi mogao da bude ovaj meč, gde bi moglo da se održi ovo suočavanje, ali se pominje datum 31. avgust. Na pitanje postavljeno Mazerkaju u kojoj rundi očekuje da nokautira svog rivala, Mazerkaj je rekao sledeće: -Mislim da će biti kao u slučajevima njegovih zemljaka, da će se isto desiti kao i ostalima, u prvoj rundi, maksimalno u drugoj.- govorio je Mazerkaj i dodao da mu je Haradinaj zabranio da se meč održi u Beogradu. -Lokacija još tačno nije odlučena jer Srbi hoće da to bude u Beogradu, a premijer Ramuš Haradinaj i ostali su mi zabranili da uopšte idem u Srbiju, jer tamo kako kažu nije bezbedno za mene, razlog tome je što sam pobedio i ostale Srbe. Mi smo još uvek u pregovorima. Prethodno je Mazerkaj se borio tri puta sa bokserima iz Srbije i tri puta je pobedio. Vudećemo hoeći se održati ovaj meč.