U saobraćajnoj nesreći na državnom putu Niš-Prokuplja poginuo muškarac

  • Admin
  • June 13, 2019
  • Comments Off on U saobraćajnoj nesreći na državnom putu Niš-Prokuplja poginuo muškarac

U saobraćajnoj nesreći na državnom putu Niš-Prokuplja poginuo muškarac, kako je tačno došlo do ove saobraćajne nesreće zasada je nepoznato, policija nije komentarisala ovaj slučaj. Saobraćaj je preusmjeren u bočnu stranu ulice. U nastavku teksta možete pročitati sve zasada poznate nezvanične informacije o ovoj saobraćajno nesreći:

 

U sudaru dva vozila u centru Prokuplja došlo je do teške saobraćajne nesreće gde je jedna osoba nastradala. Saobraćaj je u prekidu u ovom delu grada, dok je policijski uviđaj još u toku. Nesreća se dogodila na državnom putu Prokuplje-Niš, kada je vozač automobila, iz nepoznatog razloga izgubio potpunu kontrolu nad vozilom i udario u drugo vozila. U medijama je potvrđeno iz Hitne pomoći, da je prilikom ove teške saobraćajne nesreće jedan vozač automobila nastradao, dok su druga dva putnika iz drugog automobila potpuno nepovređeni

“Ekipa je odmah po pozivu izašla na lice mesta i pokušala oživljavanje, ali nisu uspeli. Čovek je prevežen u prokupačku Bolnicu gde je konstatovana smrt –  naveli su u Hitnoj pomoći. Uviđaj je u toku, au policij zasada nisu mogli komentarisati sve detalje ove nesreće. Jedino što je dosada iz medija poznato da će se saobraćaj na ovim putevima preusmjeravati na bočne ulice. Kako je tačno došlo do ove saobraćajne nesreće je zasada ne poznato kao i ko je vozač. Dva muškarca koja su se nalazili u suprotnom automobilu su prošli bez povrede. Također nije poznato koje krivac za ovu nesreću. Hitna pomoć je odma bila na mestu i pokušala su sve, ali ipak nisu uspeli da spase život od mladog vozača.