UPRAVO OBJAVLJENO: OVO je NOVI simptom KORONA VIRUSA – Sve više zaraženih ga ima, ODMAH PROVJERITE DA LI STE MEĐU NJIMA!

  • Urednik
  • August 3, 2020
  • Comments Off on UPRAVO OBJAVLJENO: OVO je NOVI simptom KORONA VIRUSA – Sve više zaraženih ga ima, ODMAH PROVJERITE DA LI STE MEĐU NJIMA!

Ads

Od same pojave korona virusa svjesni smo da nas mediji i naučnici stalno boombardujr raznim vjestima o tome koji su simptomi, na koji način bi se trebali zaštiti od korona virusa i na koji način poboljšati svoj imuni sistem.

Međutim, moramo biti svjesni ds se spisak simptoma konstantno povećava i da se staljno mjenja.

Ads

Na samom počektu su mislili da su jedini simptomi nedostatak daha, suhi kašalj i visoka temperatura, ali u posljednje vrijeme pojavili su se mnogi drugi simptomi.

Ovo je samo dokaz koliko je infekcija složena i koliko je ovaj virus komplikovan.

Pored ovih simptoma pojavilio su se i oni simptomi koji su povezani sa glavoboljom, problemima sa želucem, ali i problemom sa varenjem,
Među pacvijentima koji su preležali koroan virus se navodi da su među prvi simptomima imali blagi osip na koži, a pojavljuje se i promjena boja i mirisa urina.

Jedna studija koja je provedena na 217 oboljelih pokazale su da modrice na rukama i gubitak kose mogu biti povezane sa infekcijom korona virusa.

Koji je vaš komentar?