Vezao je lancima u štali i silovao je, pa se vraćo ženi i sinu: Hrabrim potezom se ova devojka uspela da izvuče

  • Admin
  • June 20, 2019
  • Comments Off on Vezao je lancima u štali i silovao je, pa se vraćo ženi i sinu: Hrabrim potezom se ova devojka uspela da izvuče

Ova devojka kojoj se desio ovaj horor je se uspela izvuči i pobeći od ovog monstruma, pozvala je policiju i muškarac je uhapšen, a ona je sve do stravičnom događaju ispračala u jednom australiskoj TV emisiji 60 minuta. Davina kada je išla na putovanje u Australiji. Stajala je na autobuskoj stanici kada joj je stao farmer imenom Džin. Ponudio joj je da će je on prevuć do njenje destinacije, međutim on je nju odveo do svog imanje  koje je bilo 140 kilometara sjeveristočno od grada Adelaida. On je njoj zapretio lažnim pištoljem i odveo je u svoj svinjac gdje je nju silova. Potom je vezao i ostavio, a onda je on otišao kući svojoj porodici, ženi i sinu koji nisu ni slutili da Džin krije ovakvu tajnu. Devojka je se uspela izvuć iz ovih lanaca i doći sebi do torbe sa lapopom i prenosnim uređajem za WIFI. Poslala je nekoliko poruka prikateljima koji su odma nakon toga alarmilali polcij. Ona nije mogla da pobegne iz zaključane štale pa se ponovo vezala i nadala da će policija uskoro stići.

– Rekla sam im da me farmer pokupio crvenim kamionetom, da me jako strah i da ima pištolj. Opisala sam mesto na kojem se otprilike nalazim i most koji sam putem videla – ispričala je Davin.

Baterija na njenom telefonu je se bila skroz ispraznila i ona nije sigruna bila da li će policija je moći pronaći uz pomoć njenog signala. Ali su oni ipak to na kraju uspeli i pritvorili ovog farmera imenom Džin koji je počinio ovo monsturzno delo.