Vrela akcija se desila u Zadrugi: Ana Korać se potpuno prepustila Davidu Dragojeviću nisu im svađe smetale u tom trenutku

  • Admin
  • June 26, 2019
  • Comments Off on Vrela akcija se desila u Zadrugi: Ana Korać se potpuno prepustila Davidu Dragojeviću nisu im svađe smetale u tom trenutku

Došlo do jedne vrele akcije u Zadrugi, Ana Korač i David Dragojevič su se suzdržali svih svađa iako im nije baš sve išlo po planu. Koraćeva je onda priznala da je imala veliku želju da se posvađa kako bi rašćistila puno stvari, ali to izgleda i nije baš tako. Strasti od Ane Korač i Davida Dragojeviča su ipak jače bile od svega ovoga. Dragojević i Koraćeva su e prvo zavuki u garderober i počeli onda da u punom strastvu ljube. Neki su mislii na trenutak da će da progutaju jednan drugog.

Inače da se posjetimo da je došlo do žestoke svađe između Aleksandre i Dvida u kojem se je na kraju i umješala i Ana Korač.

-Vratiće se stvarnost, napolju će on morati slušati sve komentare ljud i biti će izložen javnosti i društvenim mrežama. Vratiće se kući neće više moći da žive kao bubreg u loju.

Dok je se David branio: –  Ja sam taj zahvaljujući kome ona je živela lagodno!