Vreli prizor Dare Bubamare: Sjela je na kamen i potpuno raširila noge, ovaj prizor će mnogi dugo pamtiti

  • Admin
  • June 27, 2019
  • Comments Off on Vreli prizor Dare Bubamare: Sjela je na kamen i potpuno raširila noge, ovaj prizor će mnogi dugo pamtiti

Vrela slike Dare Bubamare su raspalile veliku mašta pripadnicima suprutnog i jačeg pola. Pjevačica Dara Bubamara je objavila jednu bezobranu fotografiju gdje je zagrmila u minijaturnom bikiniju okoj ije u prvi plan istako njejo čitavo tijelo. Pjevačica je u Rovinju je gdje uživa u sunčanim , ali i mnogo vrelim danima, a svoje pratilaca je Dara Bubamar iznenadila i odlučla da počasti jednom zavodljivom fotografijmo.

Dara je pozirala tako da je raširila noge, dok je ona sjedili na jednoj stjeni, dok  su uprovm planu bile njene bujne grude koje kipe iz malenog bikinija. Pjevačica je poručila svima da trenutno uživa u kupanju i naravno sunjčanju, a u komentarima je naravno dobila mnogo brojne pohvale na račun svog izgleda, dok su pjevačicu mnogi metaforično i upoređavali sa bombom. Lavina komentara je bila koja su većinom se radila o savršen izgledu Dare Bubamare, bilo je i par negativnih a na te se Dara Bubamare nije obazirala.