Vrućina uzela život majstoru iz Niša: Pozlilo mu dok je bio na skeli, jeziva tragedija

  • Admin
  • June 16, 2019
  • Comments Off on Vrućina uzela život majstoru iz Niša: Pozlilo mu dok je bio na skeli, jeziva tragedija
Trenutno nijke poznato iz kojeg razloga je preminuo ovaj čovek, da li je on imao već u sebi neka organska oboljenja ili ne je ne pozanto u ovom trenutko. Radi se o Nišliji sa inicijalima V. G. koji je bio star četrdeset i osam godina i koji je preminuo u večernim satima jučer navečer, glavni razlog ovome je bilo izgleda da mu je pozlilo malo tokom radova na fasadi jedne kuće. Onda je se dogodila ovaj tragična situacija majstor je kod ulice Dušana Popovića pao sa skele, njegove kolege i prijatelji su mu pokušali ukazati prvu pomoć ali nije davao znakove živote, odma je obaveštena Hitna pomoć kao i policija ali ipak nisu uspeli spasit život ovog majstora i konstatovali  su mu smrt na licu mesta.

Za sada se ne zna da li je čovek umro zbog nekog organskog oboljenja ili je ono samo uslovilo pad koji se okončao tragično. Nišlija V.G. (48) preminuo je sinoć oko 21 sat nakon što mu je pozlilo tokom radova na fasadi kuće u .  ulici Dušana Popovića.Kako saznajemo, majstor je pao sa skele i nije davao znake života, a Hitna pomoć koja je odmah došla na mesto tragedije konstatovala je smrt.

Obaveštena je policija koje je ustanovila da nema sumnjivih okolnosti koje bi ukazivale na krivično delo.Za sada se ne zna da li je čovek umro zbog nekog organskog oboljenja ili je ono samo uslovilo pad koji se okončao tragično.Zbog vremenskih prilika Hitna pomoć u Nišu ima pune ruke posla zbog brojnih kolapsa na javnim mestima.