Vučić prekinuo program televizije pink, da saopšti ovu važnu poruku svima

  • Admin
  • June 22, 2019
  • Comments Off on Vučić prekinuo program televizije pink, da saopšti ovu važnu poruku svima

Ovo je razlog zbog kojeg je prekinut program televizije pink, Aleksanda Vučić presednik Srbije želio je saopštiti ovu važnu poruku svim građanima Srbije, radi se o saradnji i sastanku Minsku, gdje će Aleksandar Vučić se sastati sa presednikom Ruske Federacije Vladimir Putinom, gdje će razgovarati o mnogim bitnim temama, kao što je vojska, politika itd. U nastavku teksta imate šta je Aleksandar Vučić tačno izjavio kada je prekinuo program televizije pink.

Presednik Srbije Aleksanda Vučić sastaće se tokom dovdnevne posete Minsku sa presednikom Vlade Ruske Federacije Dmitrijem Medvedevim, prenose beogradski mediji. Vučić se pre nekoliko minuta uključio uživo iz Minska u program televzije Pink gdje je govorio o ovom znaćajnom susretu:

– Nama je saradnja sa Rusijom od izuzetnog značaja i to u svakom smislu – političkom, vojnom, socijalnom. Mnogo otvorenih stvari imamo – rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Nakon njegove izjava televezija pink je nastavila sa svojim običnim programom bez ikakvih smetnja.