Luna Đogani performansom već oduševila mnoge, pjesma je predobra po mnogim kritičarima: Luna je se dosta potrudila

  • Admin
  • July 20, 2019
  • Comments Off on Luna Đogani performansom već oduševila mnoge, pjesma je predobra po mnogim kritičarima: Luna je se dosta potrudila

O Luninoj muzičkoj karijeri se priča na gotovo sve strane iako mlada rijaliti zvijezda još uvijek nije izbacila tačno nijednu pjesmu.

Podsjetimo, dosad su do javnosti dospjeli tekstovi dvije nove numere, kao i imena saradnika koje je pobjednica “Zadruge 2” odabrala za svoj muzički dobri smijer.

Sada izvor blizak Đoganijevoj otkriva da je ona već zakazala prve nastupe, tako da je počela sitno broji do prvog susreta s publikom.

– Luna planirala je da se ozbiljno posveti svojojmuzici. Već je ugovorila i nekoliko nastupa od početka septembra. Kako bi bila savršena u nekim spotovima, ali i na nekim posebnim svirkama, promijeniće lični opis. Ova transformacija nije mnogo jeftina, istanjiće joj džepove za 9.100 eura –

ispričao je izvor za medije, dok je za isti dnevni list sama Luna otkrila kako teku pripreme za njene nastupe. – Angažovala sam najbolje saradnike, jer želim da imam dobre hitove. Dvije numere sam snimila i mislim da će da “razvale” na Youtube. Dopadaju mi se pjesme Anastasije Ražnatović, voljela bih karijeru kavu ona ima . Neću žaliti para ni na čemu, jer želim da radim mnogo kvalitetno, kao što čine to svjetske zvijezde.