Žene širom svijeta masovno hvale ovu dijetu: Neki su uspijeli i smršati do 20 kilograma, samo su se držali ovoga

  • Admin
  • June 24, 2019
  • Comments Off on Žene širom svijeta masovno hvale ovu dijetu: Neki su uspijeli i smršati do 20 kilograma, samo su se držali ovoga

Imate mnogo podočnjaka i umorni ste? Možda je vrijeme da poslušate vaše tijelo i oslobodite ga toksina koji su se odavno već nakupili u njemu. U današnje vrijeme stres je glavni okidač za gotov sve zdravstvene probleme, a ni hrana koju unosim često nije dobra za naše zdravlje. Vaše tijelo ima savršeni mehanicam, ali ako ne brinete o njemu on neće funkcionisati kako treba.

 

Glavni organi za detoksinaciju su bubrezi i jetra, koža i naravno pobravni sistem. Previše toksina slabe imunitet. Ako telo ne može da izbaci višak toksina, oni ne može efektivno da se bori sa virusima, prehladom i gripom. Najbolja stvar kod detoksiacije je što zapravo ne trebate da se odreknet ničega. Ali morate dodati čajeve za detoksikaciju. Morate minimalno popiti dva ceilitra tople vode na prazan želudac dnevno svakog jutra. Ovo je najbolji početak za svaku dobru detoksinaciju, spavajte dovoljno i vježbajte i pazite šta unosite u vas.